Тенденциите на 2023: Костюмът на "Жената котка"

Носенето на костюми, които изключително много напомнят на „Жената котка“, изисква увереност. Хейли Бийбър, Сиена Милър и Ким Кардашиян я имат в огромни дози.
Креативният директор на Saint Laurent Антъни Вакарело направи силна аргументация за костюмите, вдъхновени от 70-те и 80-те години на своето ревю пролет/лято ’22, казвайки, че „те прожектират бляскава издръжливост“.
Хейли Бийбър беше от първите, които решиха да експериментират с гащеризон Saint Laurent и обувки на ток. Сиена Милър не чака много и бързо се нареди сред феновете на тенденцията – актрисата заложи на дълбок гащеризон на цветя за участието си в The Tonight Show.

View this post on Instagram

A post shared by Laura Neilson (@lauraneilson)

Невъзможно е да говорим за костюмите на „жената котка“, без да споменем Balenciaga. Демна стои зад някои от най-впечатляващите и коментирани произведения. Дуа Липа е носила персонализирани версии на неговите неонови костюми за турнето Future Nostalgia, а Ким Кардашиян смело се издокара с подобен модел за шоуто му за есен/зима 2022.

View this post on Instagram

A post shared by Sandra Bauknecht (@sandrascloset)

Носенето на какъвто и да е костюм по тялото е плашеща перспектива, да не говорим за такъв, украсен със смели щампи или декорации, така че защо първо не „опипате почвата“ с обикновен черен модел? Mugler и Alaïa са специализирани в скулптурни стилове.

View this post on Instagram

A post shared by Sylvia Mantella (@sylviamantella)

View this post on Instagram

A post shared by Le Mill (@lemill)

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg