Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Тези 3 цветя ще премахнат лошата миризма от дома ви

Някои цветя, които отглеждаме вкъщи, освен хармония и красота могат да абсорбират неприятните миризми.
Дори да не пушите в дома си е достатъчно някой да дойде на гости у вас, да запали една цигара, а след това колкото и да проветрявате лошият аромат да се наслои в мебелите и стените. Да не говорим за мухъл, застояло или миризма на манджи, които и най-силните ароматизатори не могат да премахнат.
Вижте още: Ето защо орхидеите трябва да се поливат с лимонов сок
Днес ви представяме 3 цветя, които ще премахнат всички неприятни миризми от дома ви:
1. Хризантема

Хризантемата е растение, което е способно да елиминира замърсяването на въздуха в дома ви. Това е цвете, което не е никак взискателно по отношение на грижите. Има нужда от много светлина, но не директна, а идеалната му температура е между 18 и 25 градуса. За разлика от други цветя, хризантемите се нуждаят от много вода, особено в най-горещите месеци. Така че почвата им винаги трябва  да е влажна.
2. Азалия

Азалията е не само растение, което ще помогне за премахването на лошите миризми в дома ви, но и ще разкраси всяко кътче, където се намира.
Това цвете, което расте под формата на храст, се нуждае от непряка слънчева светлина, тъй като листата и цветята му са много податливи на изгаряния. Идеалната температура за това растение е около 10 до 20 градуса. Иска редовно поливане.
Вижте още: Жесток домашен тор от люспи на лук
3. Гербер

Герберът е растение, което ще неутрализира всяка лоша миризма, която съществува във вашия дом. Това красиво растение обича много светлина и ще го забележите, тъй като когато го поставите близо до прозорец, то ще расте повече от красиво. Това е растение, което се нуждае от много влага, то трябва да бъде държано далеч от отоплителни уреди, защото ще изсушат почвата им.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg