Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Тежко: Хосе Кордоба с рецидив на травмата, скоро няма да играе за Левски?

Лоши новини получиха в Левски в последните часове. Те гласят, че защитникът Хосе Кордоба скоро няма да бъде на разположение на треньора Елин Топузаков. Той ще пропусне поне 3 от следващите мачове на отбора, пише “Мач Телеграф”.
Причината за това е, че панамецът е получил втора контузия на едно и също място. Кордоба получи разтежение преди дербито с ЦСКА и не игра в него. След това той пропусна още няколко срещи, за да не се влоши травмата му. Когато обаче се е възстановил, футболистът е получил контузия на същото място.

Съществува риск защитникът повече да не се появи в игра до края на сезона, но на “Герена” се надяват, че той ще бъде готов за последния мач от редовния сезон – този срещу ЦСКА. После Кордоба ще може да помогне на “сините” и за евентуалния бараж за място в евротурнирите.
Трите мача, които основният футболист на Левски почти на 100% пропуска, са неделният срещу Локомотив (Пловдив), този срещу Черно море след седмица и гостуването в Разград на Лудогорец.
Според изданието рецидивът на травмата няма да се отрази на продажбата на футболиста. Панамецът е най-конвертируемият играч на “сините” и със сигурност през лятото ще бъде продаден. Цената му ще е по-висока от тази, която на “Герена” вече отказаха през зимата. А ето кой може да замени Кордоба в Левски. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg