Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Таро хороскоп за 9 юли 2023

ОВЕН
Използвайте това време, за да излекувате минали рани и да намерите вътрешен мир. Прегърнете любовта към себе си и използвайте интуицията си, за да навигирате във взаимоотношенията със състрадание.
ТЕЛЕЦ
Изборът на нов път не е лесен. Много по-лесно е да се върнете към старите модели, които сте свикнали да правите. Отказът от навик отнема време, така че не бъдете толкова сурови към себе си.
Вижте още: Тези 3 зодии ще бъдат галеници на съдбата през юни 2023
БЛИЗНАЦИ
Когато животът стане твърде шумен, е трудно да се свържете с вътрешния си глас и интуицията. Вместо да добавяте още едно нещо към списъка си със задачи се отдайте на малко релакс.
РАК
Изпратете съобщение “Как си?” на приятел, който е бил малко по-тих от обикновено. Той има нужда точно от вас в този момент.
ЛЪВ
Днес избирате емоционалния път – любов, грижа и загриженост. Давайте прегръдки. Споделете насърчителна дума. Бъдете мили и оставете по-меката си страна да се покаже.
ДЕВА
Най-добре е първо да знаете какво искате, за да сте наясно с намеренията си, когато се обвързвате с нов човек в живота ви.

ВЕЗНИ
Време е да промените подхода си. Вие сте правили едно и също нещо и сте получавали същия резултат. Ако това не ви прави щастливи, единственият начин да промените резултата е да започнете от себе си.
Вижте още: Ето какво трябва да направи всяка зодия през юли, за да привлече късмет
СКОРПИОН
Ако не знаете откъде да започнете, бъдете нащрек за малките неща, за да ви покажат как пътуването ви в живота може да се подобри.
СТРЕЛЕЦ
Не позволявайте на отрицанието да ви попречи да имате най-добрата връзка, която можете да си представите. Доверието и честността са портали към интимност и любов, така че ги включете в живота си.
КОЗИРОГ
Напоследък мислите много повече от обикновено за определен проблем, който искате да разрешите. Сега, когато знаете какво желаете, може също да се почувствате готови да започнете да предприемате действия. Днес може да бъде денят на „решението“.
ВОДОЛЕЙ
Не се страхувайте да изразите мнението си на глас дори когато сте свидетели на очевидна несправедливост.
РИБИ
Вашите духовни водачи и ангели са до вас, когато имате нужда от тях. Кажете малка молитва днес, за да попитате от какво се нуждаете.
 
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg