Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Тайсън Фюри към Усик: Ей, зайо! Ти си следващият, малка кучко! (ВИДЕО)

Ситуацията след победата на Тайсън Фюри над Дерек Чисора стана взривоопасна в Лондон, след като шампионът на WBC засипа Олександър Усик с обиди и закани, докато украинецът не се появи на ринга на стадиона на Тотнъм. 
Шампионът на WBA, WBO и IBF беше на първия ред за показното на Тайсън Фюри срещу Дел Бой, като се качи на ринга, за да се изправи лице в лице с притежателя на единствената титла, която не е на кръста на Усик. И Тайсън се постара Усик да усети какво му готви. 
Тайсън Фюри с жестоки думи в лицето на Усик 
“Ей, зайо! Усик, ти си ми следващата жертва, малка кучко. Аз и ти! Аз и ти, глупаче. Зайче. П**ка. Виж какво – малко джудже би бодибилдър. Аз не съм бодибилдър, глупако. Смачках един украинец, сега ще смачкам и теб. Грозно човече”, започна канонадата си Фюри. 

“Ти грозно малко човече. Да се почваме – аз и ти. Може да се смееш сега, но ще те приключа. Всичките ще ви приключа. Какво ще направиш, глупаче? Какво ще направиш? Нищо няма да направиш, нищо! Ти малка наденичке”, каза още Тайсън Фюри в лицето на Усик, който има трудности с английския, но ясно е разбрал какво му е казал Фюри. 
Както е известно, двамата се очаква да се разберат за пролетно-летен двубой в Саудитска Арабия, за да бъде провъзгласен един от двамата за абсолютен световен шампион в тежка категория на професионалния бокс. 
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg