Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Тайната бе разкрита: Испански тенисист заяви как всеки може да победи Новак Джокович

Испанският тенисист Алехандро Давидович Фокина е на мнение, че когато един професионалист играе срещу Новак Джокович достатъчно пъти, той осъзнава, че сърбинът е просто един играч, който може да бъде победен. Двамата ще се изправят един срещу друг в третия рунд на Ролан Гарос.
‘”Разбира се, той е доста плашещ като име, но когато играете срещу него няколко пъти, виждате, че той е просто еидн играч, който може да бъде победен. Не можеш да се страхуваш, трябва да дадеш всичко от себе си”, категоричен е Фокина.

“Той е завършен играч и е способен да играе винаги на много високо ниво, определено един от най-трудните противници, които можете да срещнете в третия кръг. Знам, че той ще се подготви добре с намерението да спечели, но вярвам в себе си”, добави още испанецът.
Фокина успя да изненада Ноле по време на Мастърса в Монте Карло през 2022 година, побеждавайки го с 6-3, 6-7(5), 6:1 малко по-малко от 3 часа. Двамата излизат по-късно на корта в Париж днес (2 юни), където ще решат кой продължава напред в турнира.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Джокович с отоговр след посланието за Косово.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg