Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

"Тази загуба боли, резултатът ме натъжава" – коментарът на Мурат Якин след Швейцария 1:6 Португалия

Старши треньорът на Швейцария – Мурат Якин, заяви, че „кръстоносците“ трябва да приемат тежкото поражение на 1/8-финалите на Мондиал 2022 и да поздравят съперника за доброто му представяне.
„Те бяха по-добрият отбор тази вечер. Изненадаха ни. Трябва да приемем загубата и просто да поздравим противника“, каза той на пресконференцията си след 1:6 срещу Португалия и все пак призова: „Загубихме този мач, но това не означава, че трябва да сме прекалено големи песимисти и да критикуваме всичко!“.
„Тази загуба боли, резултатът ме натъжава. Съжалявам за футболистите, за нацията… Имахме шанс. Това е един отличен състав, но трябва да приемем, че някои неща не проработиха днес. Не виня отбора, играчите опитаха всичко“, добави още Якин.
Селекционерът допълни, че Швейцария може да се гордее с постигнатото на Световното в Катар и че сега е време да се обърне поглед към бъдещето: „Загубихме един мач, така че защо да поставяме всичко под въпрос? Вярно е, че не оправдахме очакванията на нашите фенове, но можем да гледаме назад към представянето си с гордост. Сега трябва да погледнем към бъдещето!“.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ – Треньорът на Португалия: Не бяхме перфектни, имам добри отношения с Кристиано Роналдо!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg