Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Съсипаха екс "Мис Хърватия" на Мондиал 2022 заради тази СНИМКА – "недопустимо облекло"

Бившата „Мис Хърватия“ Ивана Кнол отново направи така, че да се говори за нея по време на Световното първенство 2022. Този път разпали дискусия, а сякаш повечето участващи в социалните мрежи не са на нейна страна. Всичко това заради начина, по който се облича.
Тя качи снимки и видеа от стадион „Халифа“, малко след като Хърватия записа безценния си успех на същата арена. На снимките тя е с рокля, която е в цветовете на страната, която пламенно подкрепя от трибуните.
Проблемът за някои се заражда във факта, че роклята е твърде изрязана – къса и с достатъчно изрязано деколте, че да се вижда повече, отколкото арабските фенове са виждали от чужди жени.
Организаторите на най-големия футболен форум в Катар на няколко пъти призоваха хората, които пристигат от други страни, за да станат свидетели на Мондиал 2022 на живо, да се съобразяват с културата и обичаите на местните.
Ето кадрите, които Ивана Кнол качи в собствения си профил. Вижте и ГАЛЕРИЯ на сексапилната хърватка, която надъхва Хърватия на Световното в Катар.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg