Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Съпругата на Къро, преди да ги убият: В ЮАР сме, за да имаме спокоен живот, не сме престъпници (ВИДЕО)

ЮАР е една от дестинациите, в които има много българи, които бягат от правосъдието. Журналистът Арон Хаймън от изданието „TimeLIVE“ разследва българската организирана престъпност в Южна Африка. Според него тя се намира на върха на пирамидата в подготовката и трафика на кокаин от Южна Америка до Австралия, който минава и през Южна Африка. Това обясни в студиото на „120 минути“ Асен Иванов, отговорен редактор и зам.-главен редактор „Новини“ в bTV.
Вижте още: Брутално ВИДЕО с Евгени и Валерия разтърси мрежата, моделката го гони
Арон Хаймън достига и до Красимир Каменов – Къро и Гергана Kочанова – Мис България Вселена 2007 , с които прави интервю няколко месеца преди разстрела им.
„От моите проверки и от информацията от моите източници знаех, че е основна фигура в южноафриканската част на българската мафия. Затова го питах за убийството на други българи – Анжело Димов и жена му Незабравка“, обясни пред bTV Арон Хаймън.
„Обикновено, когато говорим за хора, близки до убити, те се опитват да ни помогнат, а в случая се натъкнах на някакъв вид код за мълчание, на омерта. Той ме попита, не знам защо, но ми каза: „Искаш ли да говориш с жена ми“. И в следващия момент жена му беше на телефона и започна: „Защо питаш нас за българската организирана престъпност“, коментира журналистът Хаймън.

„Само искам да ви кажа, че преди години, когато моят съпруг за пръв път пристигна в Южна Африка, той търсеше място, където може да идва, когато е зима в България и лято в Южна Африка. Знаете, че това е напълно обърнато. Ние никога не сме имали никакъв бизнес в тази страна. Никога не сме правили пари. Никога не сме правили нищо друго освен да живеем спокоен живот. Ако се върнем на Анджело и неговата жена, ние ходихме при един същ гинеколог, защото бяхме в близки квартали и така се запознахме с неговата жена. Познавахме се, защото имахме деца на еднаква възраст и практически родихме в разстояние на два месеца. Та това е начинът, по който познаваме тези хора“, казва Гергана Кочанова в разговора си с Хаймън.
Вижте още: Джаферович за Survivor: Много повече разбирам играта от Владо Карамазов (ВИДЕО)
„Знаете ли защо се ядосвам? Защото ние сме в тази страна, за да имаме спокоен живот. Имаме три деца. Имаме много добри приятели, местни приятели и да бъдем замесени в нещо такова, това ме ядосва. В същото време ние нямаме никакви отношения в тази страна. И сега някой се обажда и казва, че иска да нареди пъзела от престъпници и хора, свързани с кокаина. Разбира се, че ще бъда ядосана“, казва още жената на Каменов в интервюто си за Арон Хаймън

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg