Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Съдийска помощ за Лудогорец? Ивайло Петев бе директно запитан – отговори тайнствено

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев даде любопитно интервю, в което говори по различни теми. Наставникът за пореден път обсъди трудната шампионска титла, като подчерта, че вероятно това е най-трудната, но и най-сладката от 12-те поредни.
Бившият селекционер на България и на Босна и Херцеговина призна, че не му остава толкова време за семейството, но и че “едното изостава за сметка на другото”, ако искаш да прогресираш в това, което правиш.
Петев бе попитан и друг любопитен въпрос – дали иска да коментира постоянните нападки, идващи от различни страни, за това, че Лудогорец получава съдийска помощ и бива подкрепян от реферите. Специалистът отговори лаконично и загадъчно, като видимо спести неща, които иска да каже, като омекоти думите си.
Подкрепян ли е Лудогорец от съдиите в България?
“Бих искал да го коментирам, но не бих го направил поради една причина – доста ще се спекулира с това, което ще кажа. Мисля, че това не е истина. Мисля, че това е малко засилено. И ще спра дотук” – сподели по темата Ивайло Петев.
“Сигурно така е трябвало да стане. Преди да отида, две години нямаха победа. Оставих едни изключителни момчета, изключително големи футболисти и един много добър и балансиран отбор. Свърших си работата по най-добрия начин.

Футболният им съюз реши да не ми удължава договора. Но затваряш една врата и отваряш друга. Постоянно се чувам с Един Джеко” – допълни още специалистът в интервюто за “блиц” – този път по темата със завършека на престоя му начело на Босна и Херцеговина.
Междувременно тръгна абсурдно звучащ слух, че Лудогорец няма да играе за Суперкупата на България.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg