Супермоделът Роуз Бертрам отговори подобаващо на слуховете за аферата си с Килиан Мбапе

Известният модел Роуз Бертрам използва социалните мрежи, за да опровергае слуховете покрай себе си, свързващи я със суперзвездата на ПСЖ и френския национален отбор Килиан Мбапе.
Неотдавна тя получи сериозни обвинения по свой адрес, твърдящи, че красавицата иска да съблазни един от най-обещаващите футболисти и да получи от него дете, с което да осигури бъдещето си.
Това предизвика гневна реакция от страна на Бертрам, която отрече всякакви подобни информации и разкри разочарованието си от медиите и всички, взели участие в разпространяването на слуха.
Ето какво написа тя в мрежите:
„Обикновено не отговарям на клюки и слухове, но съществува линия, която не трябва да бъде прекрачване. В последните седмици се разпространиха лъжи за мен, които вредят сериозно на семейството ми, на мен и тези около мен. 2023-а година за мен започна с омраза и кибертормоз. За съжаление, това е тъжната картина на това, в което светът ни се превръща.
Нищо от това, което се изказа, написа или заяви, не отговаря по никакъв начин на истината. Истината не може и няма да дойде от непознат, който не знае нищо за живота ми и се крие зад екран. Най-лошата част е, че хората всъщност вярват на тези глупости, дори да няма доказателства за твърденията спрямо мен и това да разваля имиджа и репутацията ми.
В свят, в който от значение е само да събираш гледания, кликове и харесвания, понякога може да забравим, че все още сме хора и този кибертормоз може да развали животите ни. Изпитах нужда да говоря, защото ако просто оставим всеки да говори каквото си иска, може да почнем да го мислим за нормално. Има много хора, които се занимават с това и това е чисто зло“, гласи написаното от модела.
Ето кой и защо отписа Мбапе като фаворит за капитан на Франция

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg