Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Страшилище в тежка категория посочи как Дерек Чисора може да шокира Тайсън Фюри

Броени часове ни делят от сблъсъка в тежка категория на световния бокс между шампиона Тайсън Фюри и Дерек Чисора. Новозеландецът Джоузеф Паркър направи любопитен коментар, посочвайки как Дел Бой може да се справи с Циганския крал.
“Дерек Чисора имаше много загуби, но вероятно беше на правилното място в точното време за добрата победа над Пулев. Сега му се даде възможност да се бие с Тайсън за световните титли и да получи добри пари”, каза Паркър пред SkySports.
“Това, което Чисора трябва да направи, е да нaправи това, което умее най-добре. Да излезе агресивно от първия рунд и да хвърли всичко върху Тайсън. В бокса е нужен един удар, за да се промени всичко”.
“Не можеш да седиш пасивно и да се боксираш някого като Тайсън, защото той е добър боксьор и добър боец, така че просто трябва да му дадеш всичко и да му дадеш всичко, което имаш”, добави още новозеландецът.
Галавечерта на “Тотнъм Хотспър Стейдиъм” започва в 20:00 българско време. Главното събитие Чисора – Фюри ще бъде последно, а срещата ще може да я проследите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg