Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Стражът на Черна гора: С България сме близки по качество, колективът ще е решаващ

Черногорският вратар Милан Миятович, който преди няколко години пази за Левски, сподели мнението си за квалификационната група за Евро 2024, в която са българският и неговият тим. Футболистът, който в момента играе за Ал Адала в Саудитска Арабия, призна, че гостуването в България на 24 март ще е по-емоционално за него заради престоя му у нас.
„Можем да кажем, че в нашата група има два по-силни отбора. Това са тимовете на Сърбия и Унгария. Те ми се струват фаворитите за първото място. Въпреки това обаче смятам, че и ние имаме шанс за нещо добро.
Мисля, че нашият тим и този на България се доближават като качество. Първият мач е точно между нас, а често пъти той се оказва решаващ. Ако стартираш добре, това може да ти даде самочувствие занапред. Гостуването ни в България е ключово, трябва да дадем всичко от себе си“, каза Миятович пред БНТ.
„Смятам, че ключов и за двата отбора ще се окаже колективът. И в Черна гора, и в България няма някой изявен футболист, който да успее сам да направи разликата. Съответно ако ние успеем заедно да се противопоставим на вашия отбор, можем да си осигурим победа на старта“, продължи той.
Според черногореца опитът на негови съотборници като Стефан Савич и Стеван Йоветич може да се окаже ключов.
„И двамата играят от години на високо ниво. Стефан Савич е един от важните играчи на Атлетико Мадрид, докато Стеван Йоветич в момента е част от Херта и немския футбол. Би трябвало да помогнат с индивидуални качества и с опит“, вярва вратарят. А ето какво сподели Миятович за Левски и ситуацията в клуба

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg