Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Стоичков предрече, че Испания ще е световен шампион, но не сега

Родната футболна легенда Христо Стоичков говори за качествата на испанския национален отбор, показани на Мондиал 2022. Бившият футболист на Барселона предрече добро бъдеще за тима на “Ла Фурия”.
“Испания има състав за бъдещето. Луис Енрике разполага с група от млади играчи, които са малко неопитни да се конкурират с най-силните сега. След четири години испанците ще имат шампионски отбор. На Мондиал 2026 ще имат готов състав, който може да стане световен първенец”, заяви Стоичков в интервю пред радио “Onda Cero”
“Сега е още рано, защото отговорността тежи. Испания не се справи добре в последните 15 минути срещу Германия”, допълни Камата. Той похвали Серхио Бускетс за изявите му в Катар, както и Педри и Гави за израстването им. Кавалерът на “Златната топка” за 1994 година говори и за селекционера на испанския отбор Луис Енрике.
“Край тъчлинията той тича повече, в сравнение с някои от футболистите. Никога не ми е харесвало да гледам треньор, който постоянно е седнал”, беше коментарът му. А ето кой испански национал смята, че тимът му разполага с най-добрите играчи в Катар.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg