Стоилов призна: Вече сме близо до Лудогорец като игрови форми, желание, амбиция

Треньорът на Левски Станимир Стоилов призна, че вижда изравняване между неговия тим и хегемонът в България – Лудогорец. Този сезон „сините“ бяха елиминирани от шампиона в Купата на България.
„Вече сме близо като игрови форми, желание, амбиция. Това беше най-важното, да скъсим дистанцията. В голяма част от мачовете също надиграваме лидерите, в случая и Лудогорец. Да, разградчани са класен отбор. Аз не се заблуждавам. Трябва да отдадем нужното уважение и респект към постиженията на Лудогорец в Европа и шампионата. Но Левски е близо до тях“, коментира Стоилов пред „България Днес“.
„Тези шест месеца трябва да се използват да се донадгради стилът на Левски. Лятото отборът да влезе като основен конкурент в битката за титлата. Ще направим всичко възможно Левски да участва в евротурнирите. Разликата в точките не е много голяма, но въпросът е как ще играем и печелим.
Ако продължава футболният Господ да ни връща, естествено, че може да отпаднем от евротурнирите. Това няма да е добре за клуба и за мен лично“, допълни наставникът. А ето защо Левски се раздели така бързо с Абдулахи Шеху. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg