Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Стоилов говори конкретно за един играч на Левски, който може да се превърне в един от най-добрите в Европа

Наставникът на Левски Станимир Стоилов даде редовната си пресконференция преди двубоите в Първа лига. В неделя „сините“ гостуват на Арда в Кърджали, като Мъри заяви, че очаква труден двубой. Наставникът говори специално за двама от играчите – Жереми Петрис и Джавад Ел Джамили.
Какво се очаква от двамата играчи?

„Откакто Жереми е дошъл в Левски, той има позитивни изяви. Миналата година и сега имаше проблеми. Има още компоненти, по които трябва да работи, за да ги подобри. Той се старае много. Играе с желание и агресия, но е изчистил малка част от играта си. Щеше да е много по-добър, ако не страдаше от толкова контузии. Не трябва повече да допускаме той да се контузва. Ако той продължи с обучението си, а не слуша ласкавите слова и изчисти проблемите си, той може да е един от добрите защитници в Европа“, сподели Стоилов.
Относно едно от новите попълнения: „Джевад е изключително млад. 20 години са ранна възраст, когато сменяш обстановката и идваш в по-голям клуб. Той се старае, има нужното ниво и качества и скоро ще започва като титуляр. Той попадна в точния момент в точния отбор и ще получава шансове естествено“.
Офертите към футболистите и тяхната мотивация
Стоилов говори за мотивацията на играчите след отказани оферти и как влияят информациите на тях. „Не е непозната ситуация. И преди сме го правили, говорили сме с всеки играч. Клубът прави нужното, за да задоволим интереса на играчите. Отборът е млад, играчите имат голямо хоризонт пред себе си. Те знаят, че ако сега или след 6 месеца не направят трансфер, не е проблем. Когато са на по-преклонна възраст, тогава е проблем, както беше с Георги Миланов, който нямаше толкова хоризонти пред себе си.
Често играчи отиват в Европа необучени достатъчно и тогава кариерата им там приключва бързо и те се връщат. Аз правя всичко възможно да обуча играчите и да отидат готови там. Играчите имат голям хоризонт пред тях и не е проблем, че не са били трансферирани“, сподели наставникът на „сините“. Стоилов заяви още, че за него класирането в Първа лига не е интересно, когато Левски не е на първо място.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg