Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Стартират благотворителни епизоди на "Стани богат"

Тази неделя, 4 юни, точно в 20:00 ч. по bTV стартира първото от общо осем специални издания на “Стани богат” под наслов “Въпрос на бъдеще”.
Уникалният благотворителен проект ще запознае зрителите с осем големи каузи, посветени на бъдещето на България. В тяхна подкрепа ще играят в тандем истински герои и популярни личности, свързани с различните инициативи, а голямата изненада за всички пред екраните ще бъдат гост-звездите, които ще бъдат водещи на част от епизодите.

В първия специален епизод на 4 юни на фокус ще бъде Българска хранителна банка – нейната благородна и екологична кауза, доброволците и хората, които стоят зад организацията и тези, на които тя всекидневно помага. В отбори по двама, които ще се състоят от един представител на организацията и една известна личност, за каузата ще играят обичаните български актьори – Калин Сърменов, Силвия Лулчева и Весела Бабинова. Всеки от тях ще се впусне в предизвикателството “Стани богат” – “Въпрос на бъдеще”, за да спечели със знанията си възможно по-голяма сума в подкрепа на достойната кауза.
В първото благотворително издание на играта тази неделя  въпросите ще задава титулярният ѝ водещ Михаил Билалов, който обещава, че и в неделя няма да липсват изненадващи ходове, хубави емоции, усмивки и адреналин.

В следващите специални епизоди неговото място ще заемат различни популярни личности, сред които журналистът, пътешественик и водещ Георги Милков, актьорът Даниел Цочев, проф. Петър Стоянович и други. 
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg