Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Стана ясно защо не повикаха Кордоба от Левски за мача с Меси и компания

По-рано тази седмица селекционерът на Панама изненада, след като не повика защитника на Левски Хосе Кордоба за приятелския мач с Аржентина на 24 март. Томас Кристиансен изобщо не включи в списъка си за мача със световния шампион играчи от основния си тим, с който участва в квалификациите за Мондиал 2022.
За всичко това обаче си има обяснение и то бе дадено от самия треньор. Оказа се, че за него мачът с Коста Рика в Лига на нациите КОНКАКАФ, който е 4 дни по-късно, е много по-важен.

Трябва да се отбележи, че срещу Лионел Меси и компания Панама ще играе с 11 от общо 20 футболисти, шестима от които играят в чужбина, а 14 са от местната лига.
„За мен би било вълнуващо да отида в Аржентина, за да се изправя срещу шампиона, срещу Меси и компания, но за мен това не е приоритет. Няма да отида в Аржентина, защото за мен приоритетът е Лига на нациите, а аз не искам да рискувам по никакъв начин“, обясни Кристиансен. В началото на годината Кордоба говори за бъдещето си, което често е обект на спекулации.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg