Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Спартак Варна се ядоса на Етър Велико Търново

Отборът на Спартак Варна обяви с публикация в официалния сайт на клуба, че уговорената преди месец контрола срещу Етър Велико Търново няма да се състои!
„Соколите“ написаха, че проверката е отпаднала заради „непрофесионално и некоректно отношение“ от страна на ръководството на „виолетовите“, без да дават повече подробности по темата.
„Небесносините“ допълват, че ще се опитат да намерят нов съперник за 5-и юли, а официалното представяне на тима ще се състои на 8-и юли от 19:00 ч. на стадион „Спартак“, когато е предвидена проверка срещу ФК Добруджа. 
Ето какво гласи цялата публикация на Спартак Варна:
„Поради непрофесионално и некоректно отношение от страна на ръководството на ФК „Етър“ Велико Търново, уговорената от месец трета контролна среща от лятната подготовка на ФК „Спартак“ Варна отпада. Двубоят беше насрочен за 5 юли (сряда) в гр. Търговище. Ръководството на Спартак ще се опита да намери нов съперник на мястото на провалената контролна среща.
Официалното представяне на отбора на „соколите“ ще се състои на 8 юли (събота) от 19:00 ч. на стадион Спартак, срещу отбора на ФК „Добруджа“ Добрич – вход свободен.
За улеснение на привържениците на ФК „Спартак“ Варна, които искат да си закупят абонаментни карти, ще могат да го направят в деня на мача в клубния магазин на стадион Спартак“.
*Четете последните новини от българския футбол в SPORTLIVE.BG!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg