Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Софи Маринова изпаднала в транс: В някакъв друг свят ли съм? (ВИДЕО)

Ромският славей Софи Маринова далеч не е почитател само на поп-фолк ритмите. Гласовитата певица се озовала на класически концерт на световноизвестния български диригент Йордан Камджалов, след като слушала негови произведения по радиото, докато пътувала към участие в чалга дискотека.
Вижте още: Ванко 1 съобщи официално за отношенията на Благо Георгиев с дъщеря му (СНИМКИ)
“Прозвуча ми нек’во такова извънземно, все едно изпадаш в транс – много интересна музика. Викам: “Тоя човек ще го намеря, за да видя музика пише ли”. 
Вижте още: Бербатов скочи на абитуриент: Защо си извън колата? Да не съм те видял (ВИДЕО) 
След като посети концерт на диригента Йордан Камджалов, Софи Маринова сподели, че е преживяла мистични състояния на духа:
“Първо си викам: “В някакъв друг свят ли съм?” И ги чувам тия гласове и се чудя дали е запис? И изведнъж той като тропна, явно всичко зависи от Камджалов – те го гледат, той каквото прави и те го слушат. И аз се стреснах. Той не е сам тук в главата, той е пълен с музика. На такива хора аз им казвам извънземни”, сподели още развълнуваната Софи Маринова.
FB_VIDEO
Ето какво написа самият диригент във Facebook по отношение на горното видео:
“Магията завладява еднакво силно привидно различните, но всъщност ние сме едно – в търсене на пълната свобода, на сливането с момента, на абсолютното извисяване. На нивото на душата всички сме равни.
Няма място за тесногръдие, нито за определения, константи, етикети. “Допусни” е формат, в който има място само за хора с широки души, които търсят друго ниво на преживяване за своята сетивност и могат да го споделят свободно. Защото докосването на човешката душа е универсално и не зависи от пол, възраст, религия, образование.”

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg