СНИМКИ: Защо Джака и Влахович се уловиха за "най-милото" на Сърбия – Швейцария?

Швейцарският национал с албански корени Гранит Джака oтрече да е провокирал и дразнил сръбските футболисти по време на двубоя между двата тима на Световното първенство по футбол.
Халфът влезе в конфликт с част от отбора на Сърбия по време на двубоя, а в социалните мрежи се появиха снимки от момент през второто полувреме, на които швейцарецът провокира играчи на съперника. Той се хваща за мъжкото си достойнство, докато гледа към скамейката на балканците.
Както е известно, Джака и съотборникът му Джердан Шакири изобразиха с ръце албанския символ двуглав орел при победата на Швейцария с 2:1 срещу Сърбия на Мондиал 2018 в Русия.

Un giocatore vi aveva chiesto UNO maledetti cani! #Xhaka #Svizzera #SerbiaSvizzera #Mourinho #AsRoma pic.twitter.com/HRrCN553Jw
— Enzo IL RITORNO 🇦🇷 🟡🔴 (@Enzo_2095) December 2, 2022

По-рано в мача в Катар, завършил с победа за „кръстоносците“ с 3:2, жестът с хващането за интимните части направи и сръбски футболист. Това беше Душан Влахович, който направи жеста, след като се разписа в средата на първото полувреме. Дали това беше провокация към противника, или в отговор на скандала, в който бе забъркан, остава да гадаем.

How it started vs How it ended #Sui #Xhaka #Shaqiri pic.twitter.com/vcBKODtDla
— A 🇦🇱🇪🇸🇦🇷 (@CFCMessi) December 2, 2022

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg