Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

След случая с Винисиус: Хосеп Гуардиола не е оптимист за скандала с расизма в Ла Лига

Големият скандал в Испания около Винисиус и расистките обиди към него бързо се превърна в предмет на глобална дискусия. Не след дълго темата влезе и в Манчестър Сити, като Хосеп Гуардиола беше попитан дали Ла Лига може да научи нещо от Висшата лига.
Гуардиола не е оптимист за разрешаване на проблема

След откровеното „трябва“, той се възползва от възможността да говори задълбочено по темата. „Тук са много стриктни по отношение на това. Расизмът не е проблем на едно конкретно място, а в целия свят“, каза той.
„Смятаме, че нашата страна и езици са по-добри от другите, но колкото повече пътуваш и опознаваш, разбираш, че всички сме еднакви. Но проблемът е, че расизмът е навсякъде – и не само за пола или цвета на нечия кожа. За отношението. Ние вярваме, че нашата страна е по-добра от другата, че нашият език е по-добър от другия и колкото и да летиш, пътуваш или знаеш, докато разбереш, че всички сме еднакви. Със същите страхове, със същите хубави неща.
Това е просто въпрос на приемане на разнообразието, като сила, като човешко същество. Но въпреки това, дори сега, сме много далеч от това – много, много далеч от това. Надяваме се, че може да бъде една стъпка към подобряване в Испания, но не съм много оптимист“, категоричен бе мениджърът. Гуардиола и Сити се готвят за финала в Шампионска лига, като той обяви, че е бил предупреден за Интер.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg