След скандала на Мондиал 2022: Андре Онана сложи край на кариерата си за националния отбор на Камерун

Вратарят на националния отбор на Камерун и италианския гранд Интер – Андре Онана, обяви, че официално се оттегля от международния футбол едва на 26-годишна възраст.
Припомняме, че доста информации посочиха, че стражът на „лъвовете“ е влязъл в пререкание с националния селекционер на Камерун – Ригоберт Сонг, непосредствено преди срещата на тима от Мондиал 2022 срещу Сърбия от груповата фаза на надпреварата. 
„Всяка история, колкото и красива да е, винаги има своя край. И моята история с националния отбор на Камерун стигна дотук. Играчите идват и си отиват, но Камерун винаги е преди всеки човек или играч.
Любовта ми към Камерун и фланелката на националния отбор и към нашите фенове, които винаги са ни подкрепяли, независимо от трудностите, ще продължава.
Чувствата ми не са се променили. Моето камерунско сърце ще продължи да бие, където и да отиде, ще се бори винаги да вдига знамето на Камерун възможно най-високо.
Ще продължа да подкрепям Камерун като фен, точно както правят 27 милиона камерунци във всеки мач. Мога само да благодаря на всички, които ми се довериха и повярваха, че успях да допринеса за отбора“, написа Онана в Twitter.

❤️🇨🇲 pic.twitter.com/yclau0Kf4M
— Andre Onana (@AndreyOnana) December 23, 2022

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg