Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

След равенството с Кристъл Палас: Клоп с абсурдно за Ливърпул оправдание

Английският гранд Ливърпул продължава с незадоволителните резултати, след като завърши при равен резултат 1:1 с Кристъл Палас. Това оставя мърсисайдци на шест точки от топ 4 (с мач по-малко) във Висшата лига.
След срещата мениджърът на шесткратния европейски клубен шампион използва нелепо оправдание за клуб от ранга на Ливърпул. Клоп определи многото мачове през седмицата като това, което е направило разликата между мърсисайдци и „орлите“.
„Ако имаш три мача в седмицата или два – то тогава е голяма разликата“ – бяха точните му думи, които направиха впечатление на привържениците.
„Продължаваме. Виждам във вашите очи и в тези на футболистите, че изглежда сякаш загубихме мача. Не го загубихме. Не можем да страдаме заради това, което представлява нашата история. Това наистина би било шега.

Това няма да е сезонът, в който книгите за история ще бъде написан и към който хората ще искат да гледат отново и отново. Няма да има големи филми за него, но трябва да минем през него и ще го сторим. Трябва да продължаваме. Това ще сторим“ – сподели още Клоп.
Още преди равенството с Кристъл Палас пък се появи информация, че Ливърпул се цели в голяма звезда на Интер.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg