След като изчезнаха от "Лусаил": Какво се случи с голите аржентинки от финала?

Аржентинската фенка, която се съблече гола до кръста на финала на Световното първенство по футбол, не е била сама в тази си проява. С нея е била нейна приятелка, която също е показала прелестите си на препълнения стадион „Лусаил“ по време на Аржентина – Франция.
„Световните шампиони празнуват така, както си искат“. Така въпросната дама на име Ное е отговорила на критиките към нея и дружката ѝ в социалните мрежи.
Действията на блондинките са опасни заради законите в страната-домакин. Фенове обърнаха внимание на красавиците, че те могат да бъдат арестувани за това, което са направили.
На фона на информацията, че фенка е била арестувана по време на финала на Световното, привърженици започнаха да се питат какво се е случило с Ное и съмишленичката ѝ и дали не са попаднали в затвора.
За щастие, аржентинките са се измъкнали от неприятности и дори са успели да напуснат Катар. Това стана ясно, след като публикували снимки от самолета в профилите си в социалните мрежи, съобщава „The Sun“. Най-сексапилната фенка в Катар – хърватката Ивана, също се разсъблече. 

argentina naked fan pic.twitter.com/Kgc9jQcJYL
— 黑山顶的吃人精 (@i37BEjWwvKpdDl2) December 18, 2022

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg