След изненадващото оттегляне: Заваляха предположения за това накъде се е насочил Гарет Бейл

Гарет Бейл шокира футболния свят, като сложи незабавен край на футболната си кариера. Бившият капитан на Тотнъм и Уелс информира своите фенове и последователи, че сега е готов да преследва „ново приключение“.
Големият въпрос сега е какво приключение предстои? Той никога не се е отклонявал от любовта си към голфа и това може да бъде най-сигурния вариант за него. Според английска компания за залози, която измисли коефициенти за това какво ще прави Гарет Бейл след като се пенсионира, най-голям шанс е насочен към това, маниакът на голфа да стане професионален състезател. 
Следващото предположение е, бившият нападател да остане в МЛС, но като собственик на някой от отборите в лигата, като се има предвид, че той съвсем наскоро подписа контракт с ЛА Галакси. 
След вариантите е дори, Бейл да се насочи към политиката, да остане в Америка като футболист, но в много по-плеймейкърска роля или дори да се ориентира към треньорска кариера – като замени Антонио Конте начело на Тотнъм или да поеме националния тим на Уелс.
Решението на нападателя да се оттегли от футбола дойде изненадващо, а Реал Мадрид, където Гарет Бейл успя да спечели 4 Шампионски лиги се сбогува подобаващо с него.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg