След думите на Ноел льо Грае… Реал Мадрид скочи в защита на Зинедин Зидан

Испанският гранд Реал Мадрид публикува кратка декларация в официалния си сайт, с която защити легендарния си играч и треньор Зинедин Зидан, след като президентът на Френската футболна федерация – Ноел льо Грае, си позволи да се изкаже неуважително към Зизу.
„Реал Мадрид съжалява за неприятното изявление, направено от президента на Френската футболна федерация, Ноел льо Грае, за Зинедин Зидан, една от най-големите легенди на световния спорт“, започват от „Сантяго Бернабеу“.
„Тези думи показват липсата на уважение към една от фигурите, на които се възхищават най-много футболни фенове по света и нашият клуб очаква незабавното им коригиране“.
„Зинедин Зидан, световен и европейски шампион, защитаващ фланелката на своята страна, наред с много други спечелени трофеи, представлява ценностите на спорта и го е демонстрирал през цялата си професионална кариера като играч и като старши треньор. Изявленията на президента на Френската футболна федерация са неподходящи за човек, който заема такава позиция“, категорични са от Кралския клуб.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ – Дешан си призна: Във финала пуснах петима играчи, които не бяха на висота за такъв мач
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg