Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

След Гран при на Великобритания: Шакира купонясва с Хамилтън в нощен клуб

Звездният пилот от Формула 1 Люис Хамилтън и поп певицата Шакира засилиха слуховете, че имат връзка след Гран при на Великобритания в неделя. Те са били засечени заедно в нощен клуб в Лондон, съобщават британски медии.
Отборът на “Мерцедес” е разпускал в “Tape London”, когато колумбийката се е присъединила към тях и е седнала на масата, на която е бил седемкратният световен шампион.

#PorSiTeLoPerdiste: Una vez más, Shakira y Lewis Hamilton dan sospechas de un amorío, pues fueron vistos juntos en un club nocturno de Londres; ¿crees que ya sean pareja ? Te contamos aquí los detalles https://t.co/2M9Uksi4wM pic.twitter.com/DSiRntR1EW
— Mural Gente! (@gentemural) July 13, 2023

На Острова пишат, че бившата жена до Жерар Пике е останала с Люис до 3,30 часа сутринта, след което шофьорът на певицата я е откарал в хотела, в който е отседнала. Хамилтън обаче е останал в клуба до 6:00 ч. После се е прибрал в своя хотел.
Присъствали в заведението споделят, че двамата са се държали приятелски, говорили са и са танцували. Според известно списание Шакира и Люис са двойка.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg