Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Скандал! Неймар бесен на Ричарлисон, даде му 5-цифрена сума, за да го заличи

Бразилия отново претърпя разочарование и на Световното първенство в Катар. Считаната за основен фаворит за титлата селекция на „селесао“ отпадна на ¼-финалите от Хърватия след изпълнение на дузпи.
Изглежда, че не всичко между съотборниците в Бразилия е в реда на нещата. Интересна случка насочва мисълта, че има разрив в отношенията между Неймар и Ричарлисон.
Преди броени дни нападателят на Тотнъм си направи огромна татуировка на гърба със собствения си лик, както и тези на Роналдо Феномена и Неймар. Футболистът на ПСЖ обаче очевидно не го харесал.
Неймар е пратил на Ричарлисон 30 000 евро, за да заличи лика му от гърба си, пише бразилското издание „Globosport“. Дори в пространството се появиха информации, го е блокирал и в „Инстраграм“.
За момента не се знае има ли конкретна причина за подобни действия от страна на Неймар и има ли наистина разрив в отношенията му с Ричарлисон.
ВИЖТЕ ОЩЕ: Ричарлисон се сложи редом до Роналдо и Неймар… върху тялото си (СНИМКА)
 

🚨Neymar blocked Richarlison on Instagram but sent him €30,000 to get his face removed. (via; @globosport) pic.twitter.com/MYdsUZXmND
— Brasil Football 🇧🇷 (@BrasilEdition) December 15, 2022

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg