Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Скандал, катастрофа и подкуп: Гениалният ход на Майк Тайсън, с който се "изплъзна" на полицаи

Един от най-великите боксьори, които светът познава – Майк Тайсън, бе безмилостен на ринга и уникален скандалджия извън него. Младия Тайсън обаче таеше една непрестанна агресия в себе си и неведнъж му се е случвало да я отприщва в неподходящи моменти.
„Битката със закона“
Една от редицата битки на Тайсън със закона завършва с това, че двама полицаи приемат неговия „Rolls-Royce“ като подкуп, след което по-късно биват хванати в престъплението. Спор между Тайсън и съпругата му Робин Гивънс в ресторант за бързо хранене приключва, когато тя взима колата му и тръгва да бяга.
„Тя беше ядосана, блъсна колата и нарани някого“, споделя Тайсън за подкаста на Джо Роган. „Ченгетата дойдоха, страхувах се да не ме арестуват, имаше един човек със счупена ръка… Нямах книжка. Казах им „Защо просто не вземете колата? И те я взеха“.

Полицаите са били арестувани, когато фотограф случайно намира возилото на Тайсън в денонощен паркинг. Говорител на полицията веднага потвърждава, че това е факт.
Двамата служители на реда се признават за виновни по обвиненията, включително приемане на подкупа, и бяха отстранени, но не бяха повдигнати наказателни обвинения.
Скандалната връзка на Тайсън с Гивънс
Легендарният боксьор неведнъж е споделял, че връзката му с популярната актриса, с която се разделя малко след случилото се, е била изключително токсична. Двамата редовно са се карали за щяло и нещяло и дори тя му е налитала на бой. Небезизвестна е и вечерята, на която Майк Тайсън едва не спуква от бой Майкъл Джордан заради Гивънс.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg