Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Скандално: От Пирин изпуснали 800 хил. евро от Ювентус за Бибишков, защото не предложили нов договор

Една от големите новините в българския футбол от последните дни е преминаването на родния талант Марсел Бибишков в Ювентус. Синът на бившия именит български нападател Крум Бибишков бе един от най-големите таланти в школата на Пирин Благоевград.
Пирин изпуснал огромна сума заради непредложен договор
Именно заради това изглежда шокиращо как благоевградският тим е изпуснал играча си без пари, а е могъл да вземе сериозна трансферна сума от „бианконерите“. BTV твърди, че от италианския тим са били готови да платят на благоевградчани минимум 800 000 евро.
Освен това бившият футболист разказва, че синът му не е получил дори предложение за не договор от страна на Пирин. И това е причината да напусне като свободен агент. „Той няма договор с Пирин и напуска. Искам да уточня, че за да подпише контракт, някой трябва да му предложи такъв. Той си тръгва с високо вдигната глава и не е виновен за това, което се случва в клуба.
В последните дни се пише за футболисти, които си тръгват през задния вход, но това не е така. Марсел чакаше да му предложат първи професионален договор, но човекът, който се занимава с тези неща, не е наясно или не знае какво точно прави в Пирин“, категоричен бе той пред телевизията. 

Първата връзка с италианския тим е била още преди около 3 месеца, когато е заявен интересът. „От Ювентус се свързаха с нас в средата на март, още тогава от клуба обявиха, че той ще бъде футболист на отбора за юноши до 17 години. След това всичко беше формалност. Марсел го прие много добре, това е нормално за дете, което обича футбола. Мечтата на всеки един футболист, е да играе в такъв отбор“, сподели Крум Бибишков.
„Виновните“ за осъществения трансфер
„Наистина съм много горд. Пожелавам му най-вече да е здрав и да постигне най-големите успехи. Намира се в топ отбор, щастлив съм. Имаше и други оферти за него, но когато разбрахме за Ювентус… От клуба се свързаха с мен и Иван Чворович, с когото работим заедно. Двамата сме „виновни“ този трансфер да се осъществи, но „вината“ най-вече е на моя син, който има голям талант“, допълни той.
„В Ювентус оцениха таланта на Марсел, но в Пирин не успяха. Има доста талантливи деца в академията. След случая с Марсел от клуба започнаха да отправят предложения за договори на другите юноши. Винаги в последния момент мислим за нашите юноши. Аз съм израснал в този клуб и ме боли от това, че в момента той се управлява от един човек, на когото не му е там мястото. Срамно е да му казвам името, но говоря за Атанас Дафинов. Искам да го попитам след 2-3 месеца той през коя врата ще излезе?“. В същото време Фиорентина пък отпраща друг български талант, но временно.
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg