Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Скандално: Бащата на Айлин от "Ергенът": Да си го "слага", с който иска

Оказва се, че доста разкрепостената участничка в „Ергенът“ – Айлин Бобева, има не по-малко скандален баща.

Вижте още: Високо напрежение в „Ергенът“: Много злоба към Валерия от участничките (ВИДЕО)
Откакто шампионката по карате влезна в предаването, в медиите излезнаха пикантни подробности както за нея, така ѝ за баща ѝ Ресми Бобев.
И докато клюките за Айлин за връзка с фолкпевеца Меди изглеждат някак очаквано, предвид имиджа, който гради синеоката изкусителка, то информацията за баща ѝ Ресми Бобев определено скандализира. Таткото на каратистката е учител по физкултура, а името му се появи в медиите след като за първи път в Блгария учител осъди свои ученик за обида.

14-годишният Теодор от Механотехникума в Пирдоп се обърнал към Ресми Бобев с обръщението „Госпожо“ и макар ученикът да твърди, че го е направил неволно, съдът в Пирдоп, отрежда, че с това е уронило престижа и честта на преподавателя си. Историята става още по-заплетена, когато майката на 14-годишния Тодор заявява, че на училищни камери  е записано как Ресми Бобев напада сина ѝ.
Вижте още: Коя участничка сте от „Ергенът“ според зодията ви (първа част)

Ако името Ресми Бобев ви звучи познато – това не е случайно. Той участваше в един от сезоните на „Гласът на България“

Бащата на Айлин излезе преди нялкоко дни с позиция по казусите с обвиненията към него във физически тормоз и участието на дъщеря му Айлин в „Ергенът“.
Ето какво написа той:
„Кое всъщност е „срамна тайна“, че баща ѝ е „пребил“ ученик, на който му липсват първите 7 години, който псува и заплашва Учителката си в час и се заканва на Учителя си, че ако го хване на суплес ще му счупи врата…или че тя се снима с „ром“, та даже саи излизали на „среща“. Или вашето съществуване зависи от това какви „тайни“ ще „разкриете… или в животеца ви нищо интересно не с случва. Бива да сте жълти, но вие кафявеете…. та и намирисвате бре!!! А ѝ да ви успокоя Дъщеря ми е на 23…скоро ще навърши 24. Здрави та да може да си го „слага “ с когото поиска“

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg