Сираков: Левски върви смело напред, целта е само една – върха!

Мажоритарният собственик на Левски – Наско Сираков, говори пред официалния сайт на клуба за феновете преди предстоящите празници. 
Сираков благодари на генералния спонсор на отбора, както и на треньорския щаб и Станимир Стоилов за стореното до този момент при „сините“.
Ето какво написа Сираков в социалните канали на клуба:
„Скъпи Левскари!
В навечерието на Бъдни вечер искам да благодаря на всички Вас за невероятната подкрепа. Искам да пожелая на всеки един от вас и неговото семейство здраве, любов и просперитет!
Нека Новата 2023 година бъде богата на “сини” победи и на мощна подкрепа от Вас, нашите верни фенове, както досега. Нека да завършим успешно историческата Мисия за спасяването на най-обичания футболен клуб в България – Левски!
Искам да Ви уверя, че „ПФК Левски” ще продължи да върви смело по своя възходящ път, който скоро ще го изведе на върха. Там, където му е мястото!
Благодаря на Станимир Стоилов, който има основен принос за спечелването на Купата на България и за развитието на отбора. Благодаря на неговия щаб, на треньорите от Детско-юношеската школа, на всички футболисти, на ръководството на клуба, на администрацията на „ПФК Левски”, на Управителния и Надзорния съвет на клуба за абсолютната им отдаденост към задълженията и работата. Благодаря на Пламен Петров за развитието на клубния магазин. Желая на всички тях и техните семейства здраве и благоденствие.
Специално искам да благодаря на нашите спонсори от PalmsBet и лично на г-н Мило Борисов, които са плътно до нас в тези трудни дни. Със своята безрезервна помощ те направиха пътя ни по-лек и възможен. Благодарение на тях бяха преодолени важни финансови проблеми. Желая здраве и успехи на тях и семействата им.
Всички заедно направихме огромна крачка напред във всяко отношение и отново заедно ще продължим борбата за извисяването на любимия ни “Левски”!
Скъпи Левскари, знам, че предизвикателства и препятсвия ще има, но ви уверявам, че ще ги преодолеем и ще постигнем мечтата на всеки един от нас – “Левски” да е на върха.
Няма друг клуб като нашия, създаден с толкова много младежки плам и надежда, устоял във времето на тежки изпитания! Няма и фенове като Вас – многохилядна армия с непобедимите оръжия любов и вярност! Затова пак ще го кажа: Може да е тежко днес, но ние ще докажем, че можем и знаем как. Ще докажем, че “Левски” е създаден, за да побеждава!
Скъпи Левскари!
Весели празници и щастлива Нова 2023 година изпълнена със “сини” победи и хиляди щастливи “сини” сърца!
Ваш Наско Сираков“.
А кой син футболист може да бъде продаден за над милион евро, разберете в този материал.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg