Синът на пророка Месинг: Ванга ми каза, че Русия ще победи Украйна (ВИДЕО)

В Русия пак опряха до баба Ванга, за да убедят тв зрителите на Первий канал, че Русия ще победи във войната с Украйна, пише OFFNews.
На фона на забележителните неуспехи на „втората армия в света“ в Украйна, московските пропагандни медии все по-често канят врачки и баячки, които дават оптимистични прогнози за изхода на войната.
Този път в ефира на известното предаване „Нека говорят“ по Первий канал гост бе някой си Дмитрий, когото водещият представи като човекът, в когото се е преродил легендарният пророк Волф Месинг.
„Ванга ми се яви насън на 15 ноември, денят в който почина майка ми. Беше цялата в черно, с разперени ръце. В едната държеше огън, а в другата вода. Каза ми „Дима, ще бъдат войни, ще бъде кръв, ще бъдат сълзи, но Русия ще победи и Русия ще бъде на първо място. С нея ще се съобразяват всички“. След това събра ръце на гърдите си и водата потуши огъня“, разказа синът на Месинг пред многомилионната аудитория на Первий канал.
Петричката врачка от години е любим персонаж за руската пропаганда. В страната често се тиражират нейни пророчества, които никой никога не е чувал и записвал.

The post Синът на пророка Месинг: Ванга ми каза, че Русия ще победи Украйна (ВИДЕО) appeared first on ploshtada.com.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: ploshtada.com