Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Синиша Михайлович в последния си пост: Животът не се живее без проблеми, а въпреки проблемите!

С много оптимизъм и мъдрост се е изказал Синиша Михайлович в своята последна публикация в социалните мрежи. Както е известно, легендата на Серия А почина вчера на 53-годишна възраст след тежка битка с левкемията.
Публикацията е направена на 17 ноември 2021 година, повече от 12 месеца, преди да умре. По това време бившият сръбски футболист и до скоро треньор на Болоня, смяташе, че е преборил тежката болест. Тя обаче се появи отново през пролетта на 2022 година.
Михайлович е написал дълъг текст в Instagram към снимка, на която получава наградата за почетен гражданин на Болоня. Ето какво казва тогава той:
“Съдбата пожела болестта да се прояви тук, в Болоня, където има най-добрите медицински изследователски центрове в областта на онкологията. Имах късмет, това е вярно… Но Болоня също имаше късмет да ме има за треньор, когато се спасихме през 2019 година. Винаги съм бил сигурен в това постижение.
Днешното признание има за отправна точка управлението на болестта. Никога не се срамувайте, ако се сблъскате с такива моменти в живота! Животът не се живее в отсъствието на проблеми, а се живее въпреки проблемите.
Това е второто почетно гражданство, което получавам, след това на Нови Сад. Отваря се нова и много красива глава в живота ми. Посвещавам това признание на моето семейство, моята съпруга, лекарите и медицинския персонал, моите приятели, на ФК Болоня 1909, моя персонал и моите играчи.
И накрая, но не на последно място, посвещавам го на град Болоня и на всички жители на Болоня.
Много благодаря! А ето какво каза Михайлович, когато обяви, че се бори с левкемията.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Sinisa Mihajlovic (@sinisamihajlovic_)

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg