Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Серия А взима "полуавтоматичната засада" от Мондиал 2022 и започва революция

Италианската Серия А ще поведе „технологичната революция“ в европейския футбол от началото на следващата година. На Ботуша са решени да въведат полуавтоматичната система за откриване на засада със завръщането на клубните първенства и по-точно Калчото.
Местната федерация е решена да превърне италианския елит в първата лига, която въвежда тази система, която работи с между 10 и 12 камери. Те са инсталирани в горната част на стадионите – в допълнение към мониторите – които по-точно проследяват позицията на играчите и техните крайници, крака и ръце. Тя дебютира в големия футбол по време на Световното първенство по футбол в Катар.

Събраните данни, извлечени от до 29 различни точки, ще бъдат изпратени до стаята VAR, която отговаря за преглед на действието и извикване на главния рефер в случай на нередовна позиция. Целта е постигане на по-голяма прецизност при вземане на решения и намаляване на времето за всеки преглед.
„Готови сме да приложим и в Италия, както на Световното първенство, полуавтоматична засада от подновяването на първенството на 4 януари“, обяви италианецът Лоренцо Казини, президент на Серия А пред „Rai Italia“.
„След неуспеха на Италия да се класира за Световното първенство, като лига имаме задължението да предложим реформи във всички области, например подобряване на VAR и ефективните времена за игра“, добави авторитът пред местните медии.
Вижте ВИДЕОТО на ФИФА от една от най-спорните ситуации на Мондиал 2022!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg