Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Семейство Глейзър отхвърлиха всички оферти за придобиването на Манчестър Юнайтед

Собствениците на Манчестър Юнайтед – семейство Глейзър, са отхвърлили офертите за придобиването на клуба, получени от катарския шейх Джасим, британския богаташ сър Джим Ратклиф и американския хедж-фонд „Elliott Investment Management“.
През миналата седмица инвестиционната банка „Raine Group“, наета от американските собственици, е завършила разглеждането на офертите за покупката на Юнайтед. След това на тримата кандидати е било обявено, че предложенията им не са достатъчни за осъществяване на сделка, пише „The Telegraph“.

Известно е, че Глейзър искат да получат за английския гранд повече от 5 милиарда паунда. Не е изненада обаче, че кандидатите са предложили по-малко, тъй като стойността на акциите на клуба на Нюйоркската фондова борса е 3,75 милиарда паунда.
Очаква се фамилия Глейзър да запознае желаещите да станат собственици на Манчестър Юнайтед с финансовите отчети на клуба и да им даде възможност да подобрят своите предложения. А ето какво каза за шейх Джасим треньорът на Барселона Шави.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg