Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Селта Виго – Барселона по ТВ: Къде да гледаме каталунците за последно през сезона?

Барселона гостува на Селта Виго по време на последния 38-ми кръг на Ла Лига от настоящата кампания. Двубоят е насрочен за днес, неделя от 22:00 часа българско време!
Срещата има съвсем различен залог за двата тима, след като са в двете крайности на класирането. Каталунците отдавна си осигуриха шампионската титла и достигане до Шампионска лига и само разликата пред най-близкия преследвач остава неясна. 

Съперникът обаче продължава да се бори за оставането си в елита на Испания и още има шанс, предвид факта, че има точка повече от най-високопоставения в зоната на изпадащите – Валядолид. Днес обаче ще се изиграят всички срещи от последния кръг и тепърва ще стане ясно кой ще последва съдбата на Еспаньол и Елче.
Сред застрашените са още Кадис, Хетафе и Валенсия с по 41 точки. Селта Виго и Алмерия разполагат с по 40, а Валядолид – 39. 
Къде да гледате Селта Виго – Барселона?
Последният двубой за Селта Виго и Барселона през кампанията ще стане част от комбинираната програма на Макс Спорт 4, която ще опита да проследи и останалите двубои от Ла Лига в часовия диапазон.
Вижте къде да гледате и останалите двубои на живо по ТВ през деня!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg