Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

"Сектор Б" отговори на "Трибуна Сектор Г": Крадецът вика дръжте крадеца, вече 7 години

Страницата в социалната мрежа Фейсбук “Сектор Б” отговори на обвиненията от страна на “Трибуна Сектор Г”, които бяха отправени във вчерашния 22 май.

Привържениците на “сините” оборват твърденията на “червените” с “бърз поглед над мачовете този сезон” и питат – “когато имаш 2 точки от 5 мача срещу Левски и Лудогорец, но си в борбата за титлата на само точка разлика, това значи ли, че всички останали са им лягали и са им сателити?”.
Следват още въпроси, а един от тях е – “А какво стана с така наречения ви протест и бойкот от есента? След като никой не ви отрази щяхте да го пренасяте на трибуните, но нещо удобно забравихте за него? Къде са ви честта, моралът и достойнството?”.
Постът завършва по следния начин – “Крадецът вика дръжте крадеца, вече 7 години”.
Ето какво гласи цялата публикация (без редакторска намеса):
“Сектор Гей написали поредната си мозъчна пръдня как Левски и Числото били сателити на Лудогорец и играели за тях, а само Литекс се борили за чест, морал и срещу неправдата и тн простотии.
Знаем, че са ограничени, но един бърз поглед над мачовете този сезон показва, че именно Левски и Числото са отборите, които са взели най-много точки на Лудогорец (повече от любимото им Тире), Числото пък е от най-големите донори на оранжевите, а отборът от Ловеч е взел 1т срещу 7т за Лудогорец в директните мачове, 1:7. Тоест ако Левски и Числото са сателити на Лудогорец, те какви точно трябва да им се водят?
И когато имаш 2 точки от 5 мача срещу Левски и Лудогорец, но си в борбата за титлата на само точка разлика това значи ли, че всички останали са им лягали и са им сателити?
А най-любимото ни е да говорят за чест, морал, достойнство и тн непознати за тях думички. Къде ви бяха честта, моралът и достойнството когато си заебахте собствения отбор, псувахте и целехте собствените си юноши и припознахте чужд отбор със сменено име, екипи и седалище като свой? Къде ви бяха честта, моралът и достойнството като разформироваха първенството, само за да вкарат новия ви любим Литекс директно в А група, защото иначе трябваше да изкара 1 сезон в Б? Къде ви бяха честта, моралът и достойнството когато незаконно прекратиха договорите за базите на стария ви любим отбор и скоростно направиха нов и нагласен търг с условия, с които служебно отстраниха Числото от него?
А къде ви бяха честта, моралът и достойнството, когато победихте Септември след като не върнахте извадената топка за оказване на медицинска помощ? Тогава грухтяхте доволно само и само да се доберете до така мечтаната тенекия. Говорите за Локо, че не играели честно срещу нас, но какво ще говорите ако следващият кръг излезнат с юношите, както се закани Крушарски? Или тогава ще е честно? А какво стана с така наречения ви протест и бойкот от есента? След като никой не ви отрази щяхте да го пренасяте на трибуните, но нещо удобно забравихте за него? Къде са ви честта, моралът и достойнството? Лидерът на трибуната си ви го каза – вие сте просто едни лайнари, защото приехте лайнарщината с Литекс и оттогава насам мнението ви тежи под нулата. Приехте Тирето с обещание за бърза титла, която уж да ви консолидира и да изтрие срама с припознаването, но…
Крадецът вика дръжте крадеца, вече 7 години”.
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ – Георги Дерменджиев каза пред SportLive имаха ли право Лудогорец и ЦСКА да скочат на Кабаков и ВАР и посочи кой ще е шампион!

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg