Сексапилната Али, която каза "НЕ" на Кристиано Роналдо и за малко да го скара с Джорджина (ГАЛЕРИЯ)

Кристиано Роналдо и неговата любима – Джорджина Родригес, са една от най-известните двойки, които светът разпознава много лесно. Но това лято португалската звезда е била хвърлила поглед върху друга жена.
По време на представянето на своя парфюм „CR7“, Роналдо се е сблъскал с 31-годишния американския модел, журналист и ТВ звезда – Алисън Екман, и според нейните думи я е бил поканил в дома си, когато Джорджина Родригес и децата му били в чужбина.
„Запознахме се с Роналдо на партито след представянето на неговия парфюм. Той ме покани у тях, но аз отказах, защото трябваше да работя на следващия ден. Добре знаех какво щеше да се случи, ако бях отишла в неговия дом. Не обикалям напред-назад, за да се ч%$&ам със знаменитости“, споделя Екман.
Али може да се похвали не само със стотици хиляди последователи в социалните мрежи Instagram и TikTok, но и с факта, че печели шоуто „Gran Hermano VIP“ – испанския вариант на популярното риалити „Big Brother“. Тя владее отличен испански и запълва свободното си време, пеейки и свирейки на китара.
НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ПИЩНИТЕ ФОРМИ НА АЛИ ЕКМАН В НАШАТА ГАЛЕРИЯ.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg