Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Седмичен любовен хороскоп за 5-9 декември 2022

Овен
Чувствате, че имате нужда от голяма промяна в живота си – нова работа, сватба, дете или ново жилище. Обсъдете с партньора всичко, което се върти в главата ви.
Телец
Опитайте се да се поставяте по-често на мястото на партньора, за да вниквате по-лесно в нещата, които ви казва.
Близнаци
Ще имате склонност да реагирате прибързано и да изпадате в емоционални крайности. Не драматизирайте излишно дребните битови проблеми.
Рак
Звездите са благосклонни и ще се радвате на все любими неща – вкусна храна и страхотен секс. И това, ако не е добра седмица?
Лъв
Тази седмица ще трябва да се концентрирате предимно върху работата. Що се отнася до връзката ви, най-добре не влизайте в конфликти, защото няма да излезете като победител от тях.
Дева
Трябва да промените нагласата си в по-положителна насока, иначе рискувате да изпаднете в доста меланхолично състояние, граничещо с депресия.

Везни
Звездите ще бъдат благосклонни към вас, оставяйки ви на спокойствие, що се отнася до любовните отношения.
Скорпион
Тази седмица ви очакват хубави промени и нови емоции. Не е изключено да стягате куфарите за прекрасна дестинация.
Стрелец
Доверете се на интуицията си и ще постигнете напредък на любовния фронт. Предстоят ви сериозни разговори, в които ще се налага да обясните какво точно очаквате от човека до себе си.
Козирог
Целите ви за тази седмица са доста високи и най-вероятно ще имате нужда от малко чужда помощ за изпълнението им. Доверете се на близките си, няма да съжалявате.
Водолей
Вие сте майстори в комуникацията със срещуположния пол. Това умение ще ви е от особена полза тази седмица – и в работата, и в любовта.
Риби
Имате семейни проблеми, които не ви дават мира. С каквото и да се захванете, непрекъснато ще мислите за тях, така че по-добре се концентрирайте и помислете какво бихте променили в ситуацията.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg