Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Седмичен любовен хороскоп за 29 май – 2 юни 2023

Овен
Ако последно време сте усещали застой в любовта, това ще започне да се променя. Няма да има никакви разтърсващи емоции, но няма да има и “облаци” на любовния фронт.
Телец
Още в началото на седмицата ще възникне ситуация, която ще ви накара да се затворите към половинката си. Може би той няма да подкрепи ваше решение и ще се почувствате несигурни.
Близнаци
Имате притеснения партньорът да не ви пренебрегва. Чувствате се самотни и сте на ръба от емоционално дистанциране. Време е да помислите за промените, които искате да направите.
Финансов хороскоп за лято 2023, ето кои зодии ще имат пари
Рак
През тази седмица е важно да останете спокойни и хладнокръвни. Не прибързвайте с вземането на решения и не отлагайте разговорите с любимия човек. Ако запазите добрия тон, седмицата обещава да бъде плодотворна в това отношение.
Лъв
Има реален шанс да задълбочите връзката си в емоционално отношение. Може би точно това ще ви даде спокойствието, което все не можете да намерите.
Дева
Романтиката ще се окаже далечен блян през тази седмица. Вероятно някой от двама ви преминава през труден период и това оказва негативно влияние на връзката ви.

Везни
За вас се очертава седмица на равносметка. Помислете дали се чувствате удобно в положението, в което се намирате, дали получавате това, което винаги сте искали от една връзка, или е време да продължите напред.
Скорпион
Жаждата ви да предизвиквате себе си, да изпитвате нови емоции и да се впускати в приключения може да се окаже доста опасна, особено ако сте във връзка. Не е изключено да се заплетете в неочаквани любовни сюжети.
Стрелец
Стрелците са заседнали в емоционален капан, от който нямат представа как да се измъкнат и определено имат нужда от чужда помощ. Не се срамувайте да поискате съвет или подкрепа от вашите близки.
Козирог
Възможно е да се появи деликатна ситуация във вашия любовен живот, с която ще трябва да се справите. Не забравяйте, че най-големите скандали се раждат от дребни несъвършенства.
Ако се огледаш, ще видиш как си тръгвам от теб
Водолей
През първата седмица на юни ще се радвате на сериозна подкрепа от страна на партньора, особено ако имате финансови затруднения или нужда от съвет, свързан с финансов въпрос.
Риби
Рибите ще изпитват непреодолимо желание да изпробват нови неща, сякаш за да създадат още ярки спомени от изтичащите дни на годината. Ярко червило, ново заведение или ексцентрична секс поза – представителите на зодията ще търсят разнообразие на всички фронтове.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg