Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Седмичен любовен хороскоп за 19-23 декември 2022

Овен
Дори да изпитвате тревожност по отношение на любовта, това ще отмине към средата на седмицата. Периодът е подходящ да планирате романтично пътуване само за двама ви.
Телец
Настроението ви е приповдигнато и се чувствате „на седмото небе”. На този етап запазете емоциите и мислите само за себе си, особено ако сте имали намерение да ги споделяте със семейството си.
Близнаци
Мислите ви ще бъдат изпълнени със сантиментални размисли и романтични идеи, които ще искате да сподели с партньора, но за съжаление ще останете неразбрани.
Рак
Вниманието ви ще бъде фокусирано върху някакви положителни промени в интериора на дома. От една страна искате да създадете повече уют и комфорт вкъщи, но от друга бленувате за промяна.
Лъв
Не забравяйте в цялата празнична еуфория да покажете своята любов и благодарност към любимия човек. Не се изолирайте емоционално.
Дева
През новата седмица социалният и любовният ви живот ще се слеят в едно. Очакват ви вълнуващи срещи, които ще предизвикват страхотни емоции!

Везни
Ще се чувствате спокойни и сигурни. Можете да разчитате на подкрепа от страна на партньора, особено ако се нуждаете от финанси или съвет, свързан с пари и инвестиции.
Скорпион
Скорпионите нямат търпение да приключи тази малка коледна лудница с всички ангажименти. Либидото ви е с космични величини, така че ще бъдете нетърпеливи да останете насаме с половинката.
Стрелец
Трябва да промените перспективата си и да „влезете в обувките” на половинката си. Това е единственият начин да проумеете някои действия.
Козирог
Знаете, че краят на всяка година е белязан от равносметки. Отделете време, в което да споделите вашите амбиции, свързани с кариерата с любимия човек.
Водолей
Обвързаните Водолеи ще се радват на много внимание, при това не само от страна на половинката. Възможно е да получите скъп подарък от обожател.
Риби
Любимият човек се нуждае от вашата подкрепа, затова не забравяйте да бъдете до него, макар неговите тревоги да ви се струват детински и неоснователни.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg