Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Седмичен любовен хороскоп за 12-16 декември 2022

Овен
Седмицата обещава да бъде доста активна и интензивна. В началото на периода ще са ви необходими качества като дипломация и способност да предвиждате близкото бъдеще. Бъдете настойчиви в отстояването на вашите интереси, защото ще бъдете прави, но партньорът ще разбере това на по-късен етап.
Телец
Запомнете, че любовта не може да бъде водена в таблици и графики. Не смятайте колко пари сте дали за подарък, колко пъти вие сте се обадили на половинката и т.н. Правете всичко от сърце, а ако не можете – зарежете. Драматизмът ви ще е в повече, така че имайте едно наум. 
Близнаци
Ако чувствате, че сърцето ви е пълно с любов и щастие, може би не е лошо да се опитате да вербализирате чувствата си. Това ще зарадва партньора.
Рак
През тази седмица настроението ви ще е на ниво. Сега ще сте изпълнени с идеи, които бързо ще ви донесат печалба. Покажете чувствата и най-добрите си качества. Усилията ви ще бъдат оценени. Не се колебайте да бъдете романтични.
Лъв
Чувствате се сякаш целият свят се е стоварил на раменете ви и очаква нещо от вас. Нищо не помръдва, ако не задвижите вие нещата. Това ви изтощава емоционално, защото връзката ви не прави изключение.
Дева
Дори да изпитвате тревожност по отношение на любовта, това ще отмине към средата на седмицата. Периодът е подходящ да планирате романтично пътуване, било то и само за уикенда.

Везни
Везните имат нужда от повече близост, тъй като се чувстват останали на заден план, независимо дали това е само в техните представи. Сутрешен секс, страстна целувка за “добро утро” или нещо подобно би оправило настроението на Везните.
Скорпион
Скорпионите ще се радват на хармонична седмица с добра комуникация. Разбира се, един истински Скорпион винаги има в „ръкава“ някакви изненади, особено в леглото, така че спокойствието може да е само привидно.
Стрелец
Стрелците ще оставят на заден план любовта, коледното им настроение също няма да е особено на ниво. Разсейте негативните мисли с хубава книга, чаша вино с приятелки, готвене или коледни филми.
Козирог
През новата седмица отношенията ви с колегите ще зависят от вашето поведение, активност и способност да поемете инициативата. Не се опитвайте да доказвате на половинката, че сте прави. Каквито и събития да ви изненадат, опитайте се да останете спокойни.
Водолей
Седмицата е благоприятна за нови дейности и начинания. Вашата общителност може да ви донесе добри резултати, просто не разкривайте твърде много за любовния си живот и проблемите там. В петък внимавайте да не вземате прибързани решения относно покупка на нещо голямо.
Риби
Носталгия по отминалите дни ще ви обземе напълно. Може би страдате за човек, който вече не е до вас, за загубен приятел или стара любов – дайте си няколко дни, но не потъвайте в бездната на собствената си самота.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: iwoman.bg