Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Светослав Петров: Дълги години съм бил в ЦСКА, най-важното е било да излизаме с чест

Старши треньорът на Септември София Светослав Петров говори след поражението с 0:1 от ЦСКА. Той призна, че е останал разочарован от начина, по който „армейците“ са стигнали до успеха. Вижте цялото му изказване:
„Не мисля, че има нещо за разказване. Аз лично не го приемам начина, по който получихме гол. Не приемам последвалата реакция от противника. Първо, защото преди две седмици в Шотландия Глазгоу имаше същата ситуация. Аз дълги години съм бил в ЦСКА. Едно от най-важните неща е било да се излиза с чест и достойнство от всеки мач. Според мен не беше честно. Факт е, че мачът приключи, прекалено съм афектиран.
Понеже чух доста обидни подмятания към мен. Искам да кажа, че играхме единствено и само за себе си. Който не вярва, за негова сметка си е. Отборът ни е с много млади момчета. Всичко останало, което се говори, са пълни глупости.
Няма значение какво са ми казали. Мачът остава в историята. Повлия случилото се на настроението ни, но реакцията на отбора беше достатъчно добра. Опитахме да играем футбол, да се надиграваме, всички го видяхме. Имахме по-чистите положения. Футболът е игра на грешки и голове. Съжалявам, че губим с 1:0, и то с такъв гол.

След днешния мач няма как да не бъда доволен от влагането, от играта. В реално време ми се видя, че стояхме абсолютно равностойно. Опитахме да се надиграваме. Стана ми смешно, че от противника ни питаха дали искат да полеем терена, за да е по-бърза топката“ – заяви той пред „Диема спорт“.
Вижте спорната ситуация, за която говори – липсата на феърплей и гениалната асистенция – как вял ЦСКА поведе на Септември (ВИДЕО).

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg