Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Светослав Дяков се завръща обратно в Лудогорец като помощник треньор

Емблематичният за Лудогорец бивш футболист – Светослав Дяков, се завръща обратно в клуба, който водеше с капитанската лента цели 8 години, като помощник треньор на Анте Шимунджа, съобщава клуба.
Дяков си тръгна от “Хювефарма Арена” през 2021 година, за да се прибере в родния си Пирин, където и сложи край на кариерата си като футболист, а за кратко бе и технически директор. Защитавайки цветовете на Лудогорец, Светослав Дяков има 351 мача във всички турнири, като е отбелязал 11 попадения и е десеткратен шампион на България.
“Щастлив съм, че се връщам на моето място сред хора, които ме познават и уважават. В момента отборът има много млади играчи с огромен потенциал, който се видя в мачовете от европейските клубни турнири този сезон. Убеден съм, че тези момчета ще покажат още по-силна игра и ще радват феновете с победи в Европа и България”, коментира Дяков.
Той ще бъде представен официално като част от щаба на Шимунджа на пресконференция в Разград, която ще се проведе в началото на следващата година.
Междувременно от Лудогорец обявиха, че се разделят с анализатора си Рафаел Ферейра, който също бе помощник треньор в клуба.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg