Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Световно първенство по футбол НА ЖИВО: Гана – Уругвай, СЪСТАВИ

Голяма част от 1/8 финалистите на Световното първенство в Катар вече са ясни. Не такъв обаче е случаят с Група “H” от Мондиала, където второто място изглежда апетитна хапка за 3 от отборите в нея. 2 от тях са Уругвай и Гана, които ще премерят сили за бленуваното продължаване напред.
Moже да проследите двубоя, който е с начален час 17:00 ч. между Уругвай и Гана НА ЖИВО в Sporlive.bg!
Ето къде по ТВ може да гледаме срещата между “небесносините” и “черните звезди”
СТАРТОВИ СЪСТАВИ: 
Гана: Зиги, Сейду, Баба, Амарти, Салису, Салис, Партей, А. Аю, Дж. Аю, Кудус, Инаки
Уругвай: Рочет, Варела, Хименес, Коатес, Оливера, Пелистри, Бентанкур, Валверде, Де Араскаета, Нунес, Суарес

ПРЕДИ ДВУБОЯ:
Въпреки че е последният кръг от групите, интригата Група “H” е на лице. Единственият сигурен участник на 1/8 финалите е Португалия, която към момента е първа с 6 точки. Борбата за второто място обаче е отворена и в нея влизат Уругвай, Гана и Южна Корея. 
За Гана обаче битката с “небесносините” е много повече от такава за място напред. Победата в нея е въпрос на чест и отплата след злополучния за “черните звезди” 1/4 финал от Мондиала през 2010 г. срещу същия съперник.
Тогава Луис Суарес, който и сега ще изведе страната си, в последната минута от продълженията спаси сигурен гол с ръце от гол линията, за което беше изгонен. Действията му обаче си заслужаваха, тъй като африканците изпуснаха дадената им дузпа, а при последвалите 11-метрови наказателни удари по-добър беше опонентът, който се класира на 1/2 финалите. 
Съдбата отново среща тези два тима 12 години по-късно, което е шанс за ганайците да си го върнат и да се докажат пред света.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg