Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Световно първенство по футбол НА ЖИВО: Еквадор – Сенегал, СЪСТАВИ

Настъпи денят, в който официално ще станат ясни първите две осминафинални двойки на Световното първенство 2022. Време е за старта на третия, финален кръг на груповата фаза. Той започва с групи А и В.
В първата група големият спор е кой измежду Еквадор и Сенегал ще се присъедини към Нидерландия и ще се класира за елиминационната фаза. Отговорът ще бъде даден на стадион “Халифа” в 17:00 часа българско време. Ще можете да следите Еквадор – Сенегал от Световното първенство по футбол НА ЖИВО в SportLive.bg.
Еквадор – Сенегал по ТВ: Къде да гледаме мача от Световното първенство по футбол?
ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ

Стартови състави
Еквадор: Галиндес, Инкапие, Торес, Пресиадо, Еступинян, Кайседо, Франко, Круесо, Валенсия, Плата, Естрада

Сенегал: Менди, Кулибали, Диало, Джейкъбс, Сабали, П. Гей, Г. Гей, Цис, Сар, Ндиайе, Диа
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Ситуацията в групата е динамична и единствено класирането на Нидерландия изглежда сигурно. “Лалетата” са лидер с четири точки, като със същия брой разполага и вторият Еквадор. С три пункта на третото място е Сенегал, докато последен е Катар с 0.
Разбира се, при равен брой точки ще се гледа головата разлика. За Нидерландия и Еквадор тя отново е напълно идентична – 3:1, докато тази на африканската страна е 3:3. Така евентуално равенство не върши работа на Сенегал, тъй като дори Нидерландия да загуби от Катар, то това трябва да се случи с над един гол разлика.

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg