Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

Светльо Петров за мача с ЦСКА: Напрежението е у тях, ние само можем да спечелим

Треньорът на Септември (София) Светослав Петров сподели, че се надява на успех в мача срещу ЦСКА днес, въпреки че е цесекар. Двата тима се срещат в 1/8-финалите на Купата на България днес от 12:00 часа.
“Настроението е приповдигнато. Ще играем мач, от който само можем да спечелим. Със сигурност напрежението е в ЦСКА. Надявам се да направим добър мач и да се поздравим с успех”, сподели Петров пред “Блиц”.
Той заяви, че политиката на Септември продължава да е да се залага на млади футболисти и че в мачовете срещу големите отбори те имат шанс да покажат, че имат качества да играят в по-голям клуб и дори в чужбина.
“Със сигурност в техния лагер мобилизацията ще е на по-високо ниво, отколкото беше в предишния кръг, но ЦСКА си е ЦСКА. Марката задължава, така че когато играеш срещу тях, би трябвало футболистите им да те затруднят. За мен е по-важно как ние ще играем и как ще им се противопоставим”, допълни треньорът на септемврийци.
Петров призна, че изпитва различна тръпка да се изправи срещу клуба, в който са преминали най-добрите му моменти като футболист и помощник-треньор след това.
“Тръпката я има, чувството е по-особено, но това ще бъде най-вероятно до първия съдийски сигнал. Гледам интересите на моя отбор, друго не ме интересува”, категоричен бе той. ЦСКА ще излезе срещу Септември без трима свои футболисти. 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg