Налични диамантени гоблени на ТОП цени Милена Стил

"Светлина в синия тунел" – Левски ще има нов собственик до края на 2022 година

“Сърбинът Драган Шолак е бъдещият собственик на Левски” – това твърди “Капитал”, позовавайки се на два свои източника, които са запознати с преговорите между бизнесмена и настоящото ръководство на “сините”.
Изданието твърди, че основателят на медийната и телеком компания “United Group” ще влезе в клуба през инвестиционната си компания “Sport Republic”, а конкретните финансови параметри все още не са известни, но при успешна сделка купувачът ще трябва да поеме дълговете на 26-кратните шампиони, които са над 30 милиона лева.
В материала се припомня, че мажоритарният собственик Наско Сираков държи около 86% от акциите на Левски, 10% са в тръст “Синя България”, а останалите са разпределени между 1 000 дребни инвеститори. Това означава, че базираната в Лондон компания най-вероятно ще придобие дела на Вълка.
“24 часа” също твърди, че “голямата новина за Левски е факт”, след като е било постигнато окончателно споразумение между Сираков и “Sport Republic”. Допълва се още, че официалното финализиране на сделката трябва да бъде факт до края на 2022 година!
ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ – Станимир Стоилов категоричен – няма отбор в България, който да доминира Левски!
 

С подкрепата на гоблени за шиене и диамантени гоблени

Източник: sportlive.bg